روش حذف وبلاگ از لیست سیاه گوگل رو برای شما مینویسم اگه خوستید استفاده کنید.
پس از پاک کردن کدهای ویروسی از وبلاگ :
اول وارد gmail تون شوید سپس به این صفحه بروید https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=en
وبلاگ مورد نظر خود را وارد کنید.وسپس کدی را که گوگل میدهد در قسمت مورد نظر(بین<html>
<head>
و
<title><*Title*></title>
</head> )
قرار دهید. و بر روی verify کلیک کنید
حال به صفحه قبلی رفته و روی سایت وارد شده کلیک کنید .در قسمت بالای اطلاعات وبلاگ شما بر روی More details.
کلیک کرده و سپس بر Request a review. کلیک کنید
بعد از چند روز گوگل وبلاگ شما از لیست سایت های ویروسی خارج کرده واز طریق گوگل نیز بازدید کننده خواهید داشت.
منبع: http://peyman.parsiblog.com
نظر یادتون نره.
کلمات مرتبط:حذف وبلاگ ازلیست سیاه گوگل+این وبگاه ممکن است به رایانه شما آسیب برساند+حذف سایت ویروسی از گوگل+ بازدید کننده+ حذف سایت ویروسی از گوگل +لیست سیاه گوگل+حذف سایت از گوگل+سرچ+جستجو+بازدید وبلاگ از گوگل+سایت ویروسی+گوگل+پاک کردن وبلاگ از گوگل و لیست سیاه
برچسب ها : حذف وبلاگ ازلیست سیاه گوگل, این وبگاه ممکن است به رایانه شما آسیب برساند, حذف سایت ویروسی از گوگل, بازدید کننده,
هنوز نسخه نهایی ویندوز 7 نیامده است که بسیاری از علاقمندان به سیستم عامل ویندوز مایکروسافت، آن را جایگزین ویندوز ویستای فعلی شان کرده اند، چرا که هم بهتر از ویستاست و هم سریع تر. در ادامه، چندتایی راه مناسب برای بهتر شدن ویندوز 7 و شیوه برخورد بهتر با این میهمان جدید را ارائه خواهیم کرد:
1- میزکار تکانی
اگر از چند برنامه باز هم زمان استفاده می کنید، میزکار شما به احتمال زیاد دچار هرج ومرجی عظیم خواهد شد. اگر بخواهید با یک برنامه کار کنید و همه برنامه های دیگر را پایین ببرید (Minimize کنید)، باید دستی و تک تک این کار را انجام دهید. یا گزینه نمایش دسکتاپ را یکبار بزنید تا همه پنجره ها به پایین بروند و سپس پنجره دلخواه تان را روی صفحه بیاورید.
اما با قابلیت جدید ویندوز 7، یعنی «تکاندن!» می توانید همه پنجره ها را به جز پنجره ای که در آن قرار دارید، فقط با یک کار کوچک پایین ببرید؛ کافی است نوار عنوان پنجره را با ماوس نگه دارید و به سرعت آن را به چپ و راست تکان بدهید، مشاهده می کنید که تمام پنجره های دیگر پایین می روند و فقط همان روی صفحه میزکارتان باقی خواهد ماند. برای بازگشت آنها هم کافی است مجددا نوار عنوان را یک تکان اساسی بدهید. همچنین می توانید روی کیبوردتان، کلیدهای ترکیبی Home + Window را بگیرید، اما کار با ماوس لذت بیشتری دارد!
2- ارسال بازخورد را از بین ببرید
در نسخه بتای ویندوز 7، گزینه ای با عنوان ارسال بازخورد (Send Feedback) وجود دارد که به نظر غیرضروری می رسد.
می توانید با استفاده از این دستکاری کوچک در رجیستری، از آن خلاص شوید: (همیشه قبل از تغییرات رجیستری، یک Restore point بسازید.)
الف. بعبارت Regedit را در باکس جستجوی ویندوز تایپ کنید و اینتر را بزنید.
ب. به مسیر
HKEY _CURRCNT_USER/Control Panel /Desktop
بروید و روی Feedback Tool Enabled دوبار کلیک کنید.
پ. مقدار را به 0 تغییر دهید، از رجیستری خارج شوید و کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید. لینک باز خورد دیگر وجود نخواهد داشت. کافی است برای بازگردانیدن این لینک به نقاط مختلف ویندوز خود مقدار Feedback Tool Enabled را مجددا به 3 برگردانید.
3- صرفه جویی در مصرف برق
لپ تاپی دارید و می خواهید باتری آن دوام بیشتری داشته باشد؟ ویندوز 7 ابزاری داخلی، اما پنهان دارد که میزان مصرف انرژی لپ تاپ شما را تشخیص می دهد و به شما کمک می کند در صرفه جویی از باتری خودکارهایی را انجام دهید. برای فعال سازی این ابزار، مراحل زیر را دنبال کنید:
الف. داخل باکس جستجو عبارت cmd را تایپ کنید و وقتی آیکن این برنامه در فهرست نمایان شد، روی آن کلیک راست کنید و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید.
ب. در خط دستور، عبارت زیر را تایپ کنید:
Powercfg-energy-output/Folder/En Energy_Report.html
توجه داشته باشید که /Folder مسیری است که می خواهید نتیجه گزارش برای تان ارسال شود.
پ. طی یک دقیقه آتی، ویندوز 7 رفتار باتری لپ تاپتان را می سنجد و آن را تحلیل می کند و سپس گزارشی به فرمت HTML در فولدری که تعیین کرده اید، قرار می دهد. روی فایل دوبار کلیک کنید و گزارش را بخوانید، دستورات و توصیه های آن را دنبال کنید تا عمر بیشتری هنگام کار با باتری لپ تاپ داشته باشید.
4- مسیری جدید در ویندوز اکسپلورر
وقتی ویندوز اکسپلورر را اجرا می کنید، همیشه فولدر Libraries را باز می کند. اگر نخواهد از این کتابخانه که خود ویندوز برایتان پیش بینی کرده استفاده کنید و بخواهید با باز کردن ویندوز اکسپلورر، مستقیم جای دیگری را باز کنید چه؟ مراحل زیرا را دنبال کنید:
الف. روی آیکن ویندوز اکسپلورر در نوار وظیفه (Taskbar) کلیک کنید و بعد از منویی که ظاهر می شود، گزینه Properties را انتخاب کنید. یک پنجره باز می شود.
ب. باید فیلد مقصد (Traget) را که در تب Shortcut قرار دارد ویرایش کنید و مسیر پیش فرضی را که دوست دارید با باز شدن ویندوز اکسپلورر باز باشد، انتخاب کنید. مثلا مشابه انتخاب زیر: %windir%\explorer.exe c:Folder
اگر می خواهید مسیرهای خاص دیگری به جز فولدرهای خودتان را انتخاب کنید، مثلا می خواهید کامپیوت، داکیومنت ها یا شبکه تان را با ویندوز اکسپلورر باز کنید، از دستورات زیرا استفاده کنید:
*Computer:%windir%\explorer.exe::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-8002B30309D}
*Documents:%windir%\explorer.exe::{450D8FBA-AD25-11D0-98A8-0800361B1103}
*Network:%windir%\explorer.exe::{208D2C60-3AEA-1069-A2D7-08002B30309D}
*Libraries:%SystemRoot%explorer.exe
پ. گزینه OK را بزنید.
5- تمام درایوهایتان را داخل ویندوز اکسپلورر ببینید.
بسته به تنظیمات سیستم تان، وقتی به منوی کامپیوتر در ویندوز اکسپلورر می روید، ممکن است دچار شوک شوید! چرا که تمام درایوهای شما، مثل مموری کارت ریدرها نشان داده نمی شود. برای این که آرامش ذهنی پیدا کنید، می توانید با انجام کارهای زیر، همیشه همه درایوهای خود را ببینید:
الف. ویندوز اکسپلورر را باز کنید و کلید Alt را بزنید تا منوی بالا نمایش پیدا کند.
ب. از منوی Tools گزینه Folder Options را انتخاب کنید و سپس روی تب View کلیک کنید.
پ. در بخش Advanced Settings، گزینه empty drives in the Computer folder Hide را از حالت انتخاب خارج کنید. حالا همه درایوها نمایش داده می شوند.
6- حفاظت از حریم شخصی جستجوهای خود
وقتی به دنبال یک فایل می گردید، ویندوز کلمه هایی که شما پیش از این جستجو کرده اید را در خود نگه می دارد. اگر شما کامپیوتر خود را با دیگران شریکید و نمی خواهید آن ها را از کلمه هایی که شما در سیستم جستجو کرده اید با خبر باشند، در این صورت می توانید این ویژگی را به سادگی غیرفعال کنید:
الف. در باکس جستجوی ویندوز عبارت GPEDIT.MSC را تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید تا یک پنجره برای تان باز شود.
ب. به بخش Configuration User بروید، از آن جا Administrative Templates را انتخاب کنید و بعد از انتخاب Windows Components روی ویندوز اکسپلورر کلیک کنید.
پ. دوبار روی گزینه زیر کلیک کنید:
«Tum off display o recent search entries in the Windows Explorer search box»
و از پنجره ای که باز می شود، گزینه Enabled را انتخاب کنید. بعد از آن گزینه OK را انتخاب کنید. از این به بعد دیگر خیال تان از بابت دیده شدن کلمه هایی که جستجو می کنید راحت باشد.
7- اتصال جستجو گر خود را بسازید
ویندوز 7 قابلیت جالبی دارد که به کمک آن می توانید محتوای یک سایت را درست از ویندوز اکسپلورر جستجو کنید. بدون این که نیازی به باز کردن اینترنت اکسپلورر باشد، نتایج درست داخل ویندوز اکسپلورر نشان داده خواهد شد.
به کمک گام های زیر می توانید محتویات هر سایتی را جستجو کنید. خیالتان راحت که نیازی به کدنویسی ندارید:
الف. متن زیر را داخل Notepad کپی کنید.
NAME YOUR SEARCH DEION OF SEARCH SITENAME .COM&count = 50&formal=rss" >
ب. به جای DEION OF SEARCH توضیحات و شرح عملیات جستجو را بنویسید. مثلا Search through Click.
ت. به جای SITENAME.COM آدرس سایت را بنویسید. لطفا از http:// یا www استفاده نکنید. مثلا: jamejamonline.ir
ث. در سمت راست عبارت count= عددی که می خواهید جستجوی شما به آن تعداد انجام شود را وارد کنید. همین 50 در مثال ما کفایت می کند.
ج. فایل را ذخیره کنید، از گزینه ،Encoding، Utf-8 را انتخاب کنید و به آن پسوند osdx. بدهید. مثلا click.osdx.
چ. حالا کافی است داخل ویندوز اکسپلورر باشید و فایل را بیابید و روی آن کلیلک راست کنید. بعد از منوی ظاهر شده، گزینه Create Search Connector را انتخاب کنید.
ح. حالا می توانید به سادگی با رفتن به گزینه yourusername/Searchers/Connector هر چیزی را که می خواهید بیابید.
منبع:جام جم
برچسب ها : ویندوز هفت, ترفند,
روال پرداخت الکترونیک قبوض تلفن همراه در بانکهای کشور طبق هماهنگیهای به عمل آمده با بانکها، مشخص شد و مشترکان تلفن همراه میتوانند از طریق تلفن بانک، دستگاههای خودپرداز، پایانههای فروشگاهی (POS) و اینترنت قبوض خود را پرداخت کنند.
شرایط عمومی پرداخت الکترونیک
بنا به اعلام شرکت ارتباطات سیار شرایط عمومی پرداخت الکترونیک قبوض به این شکل است که مشترکان باید در یکی از بانکهای کشور حساب بانکی داشته باشند (در برخی از بانکها نوع حساب تفاوت نمیکند ولی در برخی از بانکها فقط حسابهای کارت مورد قبول است).
بر اساس این اطلاعیه مشترکان باید دو رمز پرداخت غیر حضوری را از طریق تکمیل فرم ثبت نام در شعبهای که در آن حساب دارند دریافت کنند. در برخی از بانکها که این خدمات را بر روی حساب کارت ارایه میدهند این دو رمز به همراه کارت به مشتری داده میشود و یا مشتری میتواند رمز دوم خود را از دستگاههای خود پرداز دریافت کند.
فقط قبوضی که در آنها عبارات شناسه قبض و شناسه پرداخت به همراه ارقام آنها درج شده باشند، در پایانههای غیر حضوری بانکها قابل پرداخت هستند.
بنا بر اعلام کلیهی پایانههای الکترونیک پرداخت قبوض، در پایان عملیات شمارهای را به عنوان شماره پیگیری به مشتری اعلام میکنند. جهت اطمینان از پرداخت قبض مورد نظر مشتری شماره پیگیری را در قبض خود درج کنند و در برخی از بانکها پس از 24 ساعت و در سایر بانکها بلافاصله میتواند با ورود اطلاعات شماره پیگیری از پرداخت شدن قبض خود اطمینان حاصل کند.
جهت جلوگیری از پرداخت مجدد قبض توسط سایر اعضای خانواده بهتر است مشتری تاریخ و نحوهی پرداخت قبض خود را به همراه شماره پیگیری بر روی قبض بنویسد و همواره قبض را نزد خود نگهداری کند.
بر اساس اعلام شرکت ارتباطات سیار در مواردی که مشتری به دلایل مختلف نیاز به پرداخت قبض خود در شرکتهای خدماتی داشته باشد با دریافت صورت حساب بانکی خود و ارایهی آن به همراه قبض پرداخت شده به شرکت خدماتی مورد نظر میتواند این کار را انجام دهد.
نحوهی پرداخت از طریق تلفنبانک:
مشتری باید با شماره تلفن تلفنبانک مورد نظر خود تماس بگیرد (تلفن مشترکان باید مجهز به سیستم Tone باشد) و پس از شنیدن پیامهای اولیه، مشتری، شماره حساب و رمز اول خود را وارد کند و پس از شنیدن راهنماییهای اپراتور وارد مرحله پرداخت قبض میشود و رمز دوم خود را وارد میکند.
بنابر اعلام سپس به درخواست اپراتور، شناسه قبض و شناسه پرداخت مندرج در قبض خود را وارد میکند و پس از شنیدن پیام اپراتور در مورد نوع و مبلغ قبض خود را از طریق کلید اعلام شده توسط اپراتور عملیات خود را تایید میکند و سیستم، مبلغ مورد نظر را از حساب مشتری کسر نموده و شماره پیگیری را به مشتری اعلام میکند.
نحوهی پرداخت از طریق دستگاههای خودپرداز:
مشتری با قرار دادن کارت و رمز خود در دستگاهها، منوی پرداخت قبوض را انتخاب میکند و میتواند در دستگاههای خودپرداز مجهز به بارکد خوان، با انتخاب گزینهی پرداخت از طریق بارکد خوان، بارکد مندرج در قبض خود را به دستگاه نشان دهد. دستگاه شناسه قبض و نوع قبض و مبلغ قبض را جهت اخذ تایید از مشتری به او نشان میدهد.
نحوهی پرداخت قبوض از طریق پایانههای فروشگاهی:
مشتری با ورود کارت در دستگاه POS و انتخاب گزینهی پرداخت برروی دستگاه، اقدام به انتخاب نوع قبض میکند. سپس شناسه قبض و شناسه پرداخت را وارد میکند؛ دستگاه مبلغ را مشتری نمایش خواهد داد. با تایید مشتری، دستگاه رمز را درخواست کرده و در انتها به مشتری رسید میدهد.
نحوهی پرداخت قبوض از طریق اینترنت:
مراجعه به سایت www.pec.ir انتخاب گزینهی "پرداخت قبضها"، انتخاب گزینهی "قبض تلفن همراه"، " شناسه قبض " و " شناسه پرداخت" را که بر روی قبض تلفن همراه درج شده است، در قسمتهای مربوطه وارد کند.
بر اساس این گزارش در صورت وارد کردن پست الکترونیک، کد پیگیری پرداخت قبض، ارسال میگردد و با کلیک بر روی دکمه " ارسال " مبلغ قابل پرداخت نمایش داده میشود.
پس از اطمینان از صحت مبلغ قابل پرداخت، باید بر روی دکمه "ورود جهت پرداخت" کلیک شود و پس از کلیک بر روی این دکمه صفحه مربوط به اطلاعات کارت ظاهر میگردد، در این قسمت با وارد کردن اطلاعات کارت خود و تایید آن، مبلغ مورد نظر از حساب کارت شما کسر و قبض مربوطه پرداخت میشود.
بنا بر اعلام جهت تهیه "رمز اینترنتی کارت" و "رمز دوم (cvv2 )"، فرد میتواند به واحد ارتباط با مشتریان در محل شرکت، وب سایت شرکت و یا با هر یک از شعب منتخب بانک پارسیان که مجهز به سیستم مکانیزه پاسخ گویی میباشند، مراجعه کند و پس از تکمیل صفحه مربوط به اطلاعات کارت و کلیک بر روی گزینه "پرداخت"، "کدپیگیری" نمایش داده میشود؛ فرد باید کد پیگیری را جهت پیگیری آتی نزد خود نگهداری کند.
بر اساس این اطلاعیه افرادی که دارای کارت بانک نیستند، با مراجعه به شعب بانک پارسیان و خرید کارت پرداخت اینترنت پارسیان در مبلغ مورد نظر میتوانند نیاز خود را جهت پرداخت اینترنت قبوض برطرف کنند.
در این اطلاعیه همچنین اسامی پایانههای غیرحضوری فعال بانکها در زمینهی پرداخت غیر حضوری قبوض به این شرح اعلام شده است: بانک اقتصاد نوین، کشاورزی، تجارت، پارسیان، توسعه صادرات، سامان، صادرات، کشاورزی، مسکن، ملت و ملی.
منبع: ایسنا
اشاره :
کارتهایحافظه بخش بسیار حساسی از تجهیزات قابلحمل (مثل دوربینها و گوشیهای تلفنهمراه) به شمار میروند. این کارتها به دلیل تکنولوژی بسیار دقیقی که در ساخت آنها به کار رفته است و همچنین به دلیل پوشش بسیار شکنندهای که دارند، بهشدت درمقابل محرکهای خارجی مثل گرما، رطوبت و میدانهای قوی مغناطیسی حساس بوده و از این لحاظ شبیه نوارهای مغناطیسی ضبطصوت هستند که تا چندسالپیش محبوبیت زیادی در بین علاقمندان موسیقی داشتند.
کارتهای حافظه عموماً در دستگاهها و ابزارهای متفاوتی مورد استفاده قرارمیگیرند که در برخی از آنها مثل تلفنهای همراه و دوربینهای دیجیتال در یک پوشش قرارمیگیرند و در برخی دیگر مثل کارتخوانهای کوچک یا بعضی از کامپیوترهای کیفی، تا نیمه درون اسلات مخصوص قرارمیگیرند و به این صورت در معرض ضربههای فیزیکی هستند. از اینرو یکی از مهمترین زمینههایی که این کارتها را تهدید مینماید، همین آسیبهای فیزیکی است. با این حال، غیر از این نوع تهدید، حوادث دیگری نیز در کمین آنهاست که در ادامه به پارهای از آنها اشاره میشود.
1- بیرونآوردن کارت حافظه در حالی که یک برنامه در حال خواندن یا نوشتن روی کارت است. این حالت خصوصاً در هنگام استفاده از کارتخوان پیش میآید.
2- خالیشدن باتری هنگامی که دستگاه در حال استفاده (خواندن یا نوشتن) از کارت است. ممکن است به دلیل افت ولتاژ ناگهانی دستگاه، به کارت حافظه آسیب وارد شود.
3- یک درایو ارتباطی قدیمی نیز میتواند از طریق خواندن یا نوشتن نادرست، موجب قفل شدن کارت حافظه شود.
4- آسیبهای فیزیکی مثل زمین خوردن، خم شدن، خیس شدن و ...
البته ممکن است آسیبهای دیگری نیز وجود داشته باشد که تا امروز کسی آنها را تجربه نکرده است! با این حال باید دانست که در اکثر مواقع (و نه همیشه) مشکلات پیشآمده ناشی از یک ایراد نرمافزاری قابل رفع است. حالت سختافزاری اصولاً تحتتأثیر آسیبهای فیزیکی اتفاق میافتد، که در اثر یک سری جابهجایی در بیتها و بایتهای موجود روی سطح کارت حافظه پیش میآید و معمولاً قابل بازیابی نیست. اما در حالت نرمافزاری میتوان با انجام کارهای خاصی مشکلات را برطرف کرد.
ایرادات نرمافزاری در اکثر موارد موجب معیوب شدن یا بیارزش شدن سیستمفایل حافظه میشوند و با فرمت مجدد کارت حافظه قابل رفع هستند.
دقت نمایید در صورت فرمت کردن تمامی اطلاعات ذخیره شده در کارت پاک خواهند شد.
احتمالاً گوشی تلفن همراه شما این امکان را میدهد که کارت معیوب را مجدداً فرمت کنید. (هر چند برخی گوشیها مثل NOKIA 6600 ،N-GAGE یا SIEMENS SX1 معمولاًبا کارتهای معیوب راهاندازی نمیشوند) در این حالت برای فرمت کارت چند راه پیشرو دارید:
• از یک وسیله دیگر که امکان فرمت گوشی را فراهم میسازد، برای فرمت کردن کارت استفاده کنید.
• از یک کارتخوان به همراه یک سیستمعامل، نظیر ویندوز، استفاده کنید.
• وسیله مورد استفاده را با یک کابل USB به کامپیوتر متصل نمایید و از داخل ویندوز آن را فرمت کنید.
در بین حالتهای گفته شده استفاده از یک کارتخوان، سادهترین راه ممکن است. کارت حافظه را درون کارتخوان قرار دهید و آن را به کامپیوتر متصل کنید و اجازه دهید تا ویندوز، این وسیله جدید را شناسایی کند.
البته بهتر است ابتدا اجازه دهید کارتخوان خالی، از سوی ویندوز شناسایی شود و سپس کارت را درون آن قرار دهید. توجه کنید که به دلیل تقارن فیزیکی این کارتها، در تشخیص جهت قرارگیری آنها در کارتخوان اشتباه نکنید.
نرمافزار جستجوگر ویندوز (WINDOWS EXPLORER) را باز کنید. یعنی روی آیکون MY COMPUTER روی دسکتاپ کلیک کنید تا باز شود. در این حالت، حتماً حداقل یک آیکون با نام REMOVABLE DRIVE در فهرست درایوهای موجود روی حافظه کامپیوتر دیده میشود. البته اگر کارتخوان شما دارای پنج یا شش اسلات ورود کارتهای مختلف باشد، به همان تعداد هم درایوهای REMOVABLE DRIVE خواهید دید که تنها اسلاتی که کارت داخل آن قرار دارد فعال است و بقیه خالی هستند.
معمولاً درایو فعال با یک رنگ متفاوت از بقیه مشخص میشود. اما اگر هیچ تفاوتی بین آنها نمیبینید، باید روی تکتک آنها کلیک کنید تا درایو فعال بازشود. فراموش نکنید که این درایوها همیشه با نام کلی REMOVABLE DRIVE شناخته میشوند و نباید آنها را با درایوهای حافظه کامپیوتر مثل درایو C: یا :D اشتباه بگیرید.
هنگامی که درایو حاوی کارت معیوب را کلیک میکنید، یک پیغام خطا نمایش داده میشود که اعلام میکند درایو مذکور قابل خواندن نیست. روی درایو موردنظر کلیک راست کنید و گزینه FORMAT را کلیک نمایید. اصولاً تمامی دوربینها و تلفنهای همراه، امکان خواندن فرمت FAT را دارند.
ولی بسیاری از آنها با فرمت FAT32 و NTFS و فرمتهای دیگر سازگار نیستند. توجه داشته باشید که گزینه QUICK FORMAT را فعال نکرده باشید. در این حالت احتمالاً کارت حافظه شما فرمت شده و قابل استفاده است.
احتمال دارد این روش در موارد خاص جواب ندهد. در این حالت از روش دوم استفاده کنید که شرح آن به این صورت است:
از منوی START ویندوز، گزینه RUN را انتخاب کنید تا کادر RUN باز شود. در خط فرمان RUN عبارت CMD را وارد نمایید و دکمه OK را کلیک کنید. یک پنجره فرمان شبیه پنجره MS-DOS باز میشود. حال باید این عبارت را تایپ کنید.
FORMAT I:/FS:FAT
البته حرف "I" در این فرمان نشاندهنده نام درایوی است که میخواهید آن را فرمت کنید.
کاملاً دقت داشته باشید که با این فرمان درایوهای اصلی کامپیوتر را فرمت نکنید. این فرمان بسیار قدرتمند است و در بسیاری از موارد بهتر از فرمان فرمت خود ویندوز عمل میکند.
اگر باز هم کارت حافظه مذکور قابل استفاده نیست، بهتر است یکی دیگر از روشهای فرمت (وسیله دیگر) را امتحان کنید. در صورت عدم موفقیت در تمامی روشها، احتمالاً مشکل کارت معیوب، سختافزاری است که عموماً تحت شرایط گارانتی هم قرار نمیگیرد. اما اگر هر یک از این روشها مورد استفاده واقع شود، حداقل از پرداخت هزینه بازسازی کارت به فروشندگان و تعمیرکنندگان تلفنهای همراه معاف خواهید بود. ضمن اینکه اگر از روشهای ذکر شده استفاده کنید، میتوانید سالها بدون مشکل از کارت حافظه خود استفاده کنید.
منبع : ماهنامه عصر شبکه
امروزه در کشور ما اکثر گوشیهای موجود در بازار ریجیستر نشده و قاچاقی به کشور وارد میشوند که این موضوع باعث نوسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت آن چیزی به جز غیر اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان، گوشیهای تقلبی خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند.
برای شناسایی گوشیهای اصلی راههای متفاوتی است که از جمله آنها استفاده از کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما میتوانید آن را با شماره سریال موجود بر روی جعبه و باطری مقایسه نمایید این سه شماره باید با هم همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است. روش دوم؛ تشخیص اصل بودن گوشی از طریق اینترنت است، بدون نیاز به یافتن کد فوق بر روی جعبه یا باطری گوشی یا سایر راهها!
بدین منظور:
ابتدا بر روی گوشی خود کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
حال به سایت اینترنتیhttps://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinrبروید.
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل با مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل، کارخانه، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد، میبایست پس از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی، مشخصات همان گوشی نوکیا 3230 خود را دریافت کنید، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق می باشد.
به عنوان مثال اگر کد یک گوشی K750i را چک کنید و این سایت مشخصات یک گوشی W750 را به شما نشان دهد، گوشی شما غیراصل است!
سایت فوق به غیر از چک کردن IMEI موارد دیگری را نیز آنالیز میکند:
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» IMEI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis
لینک چک کردن IMEI برای تشخیص اصل بودن گوشی :
https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
لینک چک کردن و آنالیزم کردن کدهای دیگر :
https://www.numberingplans.com/?page=analysis