معرفی کلید های میانبر اینترنت اکسپلورر

فهرست تمامی SHORTCUT ها در مرورگر
IE

F1: نمایش راهنمای مرورگر. در زمانی که پنجره ای باز باشد راهنمای مربوط به همان عنصر را نمایش میدهد.

F11 : جابجایی بین حالت تمام صفحه در مرورگر و پنجره در ابعاد عادی

TAB : حرکت بسمت جلو در بین عناصر صفحه وب و نوار آدرس و نوار لینک.

SHIFT+TAB : حرکت بسمت عقب در بین عناصر صفحه وب و نوار آدرس و نوار لینک.

ALT+HOME : رفتن به صفحه خانگی

ALT+RIGHT ARROW : رفتن به صفحه بعدی

ALT+LEFT ARROW : رفتن به صفحه قبلی

BACKSPACE : رفتن به صفحه قبلی

SHIFT+F10 : نمایش منوی آبشاری و میان بر برای یک لینک

CTRL+TAB : انتقال بین فریم ها بسمت جلو

F6 : انتقال بین فریم ها بسمت جلو

SHIFT+CTRL+TAB : انتقال بین فریم ها بسمت عقب

UP ARROW : حرکت صفحه بسمت ابتدای سند

DOWN ARROW : حرکت صفحه بسمت انتهای سند

PAGE UP : حرکت به سمت ابتدای صفحه با انجام پرشی بزرگ تر ( نسبت به UP ARROW)

PAGE DOWN : حرکت به سمت انتهای صفحه با انجام پرشی بزرگ تر ( نسبت به DOWN ARROW)

HOME : انتقال صفحه به ابتدای سند

END : انتقال صفحه به انتهای سند

CTRL+F : نمایش پنجره جستجو برای صفحه جاری

 

F5 : تازه سازی (REFRESH) نمودن صفحه در صورتی که نیازی به این کار باشد( تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب متفاوت باشد)

CTRL+R : تازه سازی (REFRESH) نمودن صفحه در صورتی که نیازی به این کار باشد( تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب متفاوت باشد)

CTRL+F5 : تازه سازی (REFRESH) نمودن صفحه ( تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب یکسان باشد) مناسب برای صفحاتی که توسط ISPها CACHE می شوند.

ESC : متوقف نمودن عملیات دانلود در صفحه

CTRL+O : باز نمودن یک مکان (آدرس اینترنتی) دیگر

CTRL+L : باز نمودن یک مکان (آدرس اینترنتی) دیگر

CTRL+N : باز نمودن یک صفحه مرورگر دیگر

CTRL+W : بستن صفحه مرورگر جاری

CTRL+S : ذخیره نمودن صفحه جاری

CTRL+P : چاپ صفحه جاری

ENTER : فعال سازی لینک انتخاب شده

CTRL+E : باز نمودن جستجو در نوار مرورگر

CTRL+I : باز نمودن علایق(FAVORITES) در نوار مرورگر

CTRL+H : باز نمودن سابقه (HISTORY) در نوار مرورگر

ALT+D : قرار دادن متن انتخاب شده در نوار آدرس

F4 : نمایش نوار آدرس سوابق

CTRL+LEFT ARROW : در صورتی که این کلید را در نوار آدرس فشار دهید مکان نما به شکست بعدی سمت چپ ( محلی که کاراکتر / قرار دارد ) منتقل می گردد.

CTRL+RIGHT ARROW : در صورتی که این کلید را در نوار آدرس فشار دهید مکان نما به شکست بعدی سمت راست ( محلی که کاراکتر / قرار دارد ) منتقل می گردد.

CTRL+ENTER : در نوار آدرس با زدن این کلید رشته HTTP://WWW. به اول متنی که در آدرس باز نوشته اید اضافه می گردد. همچنین رشته .COM را به انتهای این رشته اضافه مینماید. مثال : GOOGLE HTTP://WWW.GOOGLE.COM

UP ARROW : در صورتی که خاصیت AUTO COMPLETE فعال باشد. در لیست مزبور به سمت بالا حرکت می کند.

DOWN ARROW : در صورتی که خاصیت AUTO COMPLETE فعال باشد. در لیست مزبور به سمت پایین حرکت می کند.

CTRL+D : صفحه جاری را به فهرست علایق (FAVORITES) اضافه میکند.

CTRL+B : نمایش پنجره سازمان دهی علایق (FAVORITES)

ALT+UP ARROW : بالا رفتن در لسیت در پنجره سازمان دهی علایق (FAVORITES)

ARROW ALT+DOWN : پایین رفتن در لسیت در پنجره سازمان دهی علایق (FAVORITES)

CTRL+X : حذف ( درصورت امکان) و انتقال کپی عنصر انتخاب شده به حافظه

CTRL+C : کپی عنصر انتخاب شده به حافظه

CTRL+V : اضافه نمودن عنصر درون حفافظه در مکان فعلی

CTRL+A : انتخاب تمام عناصر

منبع :P30WORLD.COM


نگهداری از لیست سایت‌های مورد علاقه

گزینه Favoriates موجود در مرورگر اینترنت اکسپلورر یا امکانات مشابه در سایر مرورگرها به ما کمک می‌کند تا لیستی از سایت‌های مورد علاقه‌مان را جمع‌آوری نماییم. این گزینه سریع‌ترین راه ورود به سایت‌های مورد نظر ما در اینترنت می‌باشد ولی اگر ناچار شوید برنامه مرورگر را دوباره نصب نمایید، ممکن است که هرگز نتوانید تمام سایت‌های مورد نظرتان که ساعت‌ها برای جمع آوری و سازماندهی آنها وقت گذاشته‌اید را دوباره جمع آوری کنید.

یک راه حل ساده کپی گرفتن از آنها است. ولی استفاده از ویژگی Export مرورگر برای ایجاد یک back up (پشتیبان) از ‌فایل‌ها و لینک‌های مرتبط با سایت‌های محبوب آسان است. این لیست در یک فایل با فرمت یک صفحه وب ذخیره می‌شود که می‌توانید از آن کپی تهیه کرده و آن را به یک آدرس پست الکترونیک بفرستید و یا از این لیست در مرورگرهای دیگر استفاده کنید.

لیست سایت‌ها در  برنامه Internet Explorer

لیست سایت‌هایی که در قسمت Favorites دارید ممکن است که دارای ساختار پیچیده همراه با زیر فلدر‌هایی که حاوی چندین لینک به سایت‌های دیگر هستند، باشند. اگر لیستی دقیق دارید، بهتر است که اغلب از لیست Favorites خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و آنها را در فایلی مخصوص قرار دهید. همچنین یک فایلback up از لیست سایت‌های محبوب، محلی امن برای قرار دادن سایت‌هایی است که می‌خواهید آنها را وارد دیگر مرورگرها کنید. برای ارسال لیستی از سایت‌های محبوب در برنامه IE، منوی File را باز کنید. روی Import And Export کلیک کرده و سپس Next را انتخاب نمایید. حالا Export Favorites را انتخاب و روی Next کلیک کنید. در پنجره Export Favorites Source Folder، می‌توانید هم با کلیک روی فلدر Favorites برای ارسال هر سایت و هم با انتخاب فلدر خاص فقط برای ارسال سایت‌های موجود در آن فلدر اقدام کنید. در پنجره Export Favorites Destinations روی دکمه Browse کلیک کرده و محلی را برای ذخیره سایت‌ها انتخاب کنید. نام فایل ارسال شده به طور پیش فرض Bookmark.htm است ولی اگر سایت‌های جدیدی را بیافزایید و گه‌گاه لیست را مرتب کنید، ممکن است که لازم باشد تا تاریخی را به نام فایل اختصاص دهید. وقتی که نام فایل مشخص شد، به ترتیب بر روی Next , Save و Finish کلیک کنید. حالا می‌توانید فایل مورد نظر را در محلی که در پنجره Favorites Destinations انتخاب کرده‌اید، مشاهده نمایید.

 
تهیه نسخه پشتیبان از سایت های محبوب در Netscape و Firefox

این مرورگرها در زمینه ارسال سایت‌ها مشابه عمل می کنند، ولی تفاوت‌هایی در زمینه دستورات مرتبط با ارسال سایت‌ها در نسخه‌های قدیمی آنها مشاهده می‌شود. درهر کدام از این مرورگرها، روی منوی Bookmarks کلیک کرده و سپس  Manage Bookmarks را انتخاب کنید. در پنجره Bookmarks Manager منوی File را باز و Export را انتخاب کنید. در پنجره  Export Bookmark File محلی را برای ذخیره سایت‌ها انتخاب کنید. زمانی که نامی را به فایل اختصاص دادید، بر روی دگمه Save کلیک کنید.

منبع: ماهنامه وب


خطا ها را به مایکروسافت گزارش ندهید!

اشاره :

همه‌ شما با پیغام گزارش خطا در ویندوز اکس‌پی(مطابق شکل زیر) آشنا هستید. این پیغام هنگامی که ویندوز با مشکل برخورد کرده باشد (در غالب اوقات هنگ کرده باشد) و نتواند آن را حل نماید یا دلیل مشکل را کشف کند، ظاهر می‌شود و از کاربر تقاضا می‌کند این موضوع را به مایکروسافت گزارش کند. وقتی شما کلید را کلیک می‌کنید، ویندوز اکس‌پی از حافظه سیستم، پروسه‌های فعال سیستم و در مجموع از وضعیت سیستم یک گزارش تهیه می‌نماید و برای شرکت مایکروسافت ارسال می‌کند.

در خوش‌بینانه‌ترین حالت، شرکت مایکروسافت با استفاده از اطلاعاتی که از این گزارش‌ها به‌دست می‌آورد، به مشکلات ویندوز پی ‌می‌برد و در نسخه‌های بروزرسان یا نسخه‌های جدید سیستم‌عامل‌های خود این مشکلات را برطرف می‌نماید، اما ممکن است این رفتار ویندوز اکس‌پی، امنیت سیستم را به خطر بیاندازد.

چون با این گزارش، نام کامپیوتر، وضعیت برنامه‌ها و سخت‌افزار کامپیوتر و هر اطلاعات دیگری که شرکت مایکروسافت بخواهد، ارسال خواهد شد.


مرکز Department of Energy Computer Incident Advisory Capability در پی تحقیقاتی که دربارهِ موضوع گزارش‌های کاربران به مایکروسافت انجام داده، به این نکته رسیده است که گزارش‌هایی که در پی مشکلات برای مایکروسافت ارسال می‌شود، شامل اطلاعاتی از اسناد کاربران است.

خطر دیگری که این موضوع می‌تواند برای کاربران داشته باشد، نرم‌افزارهای تروجان و بدافزارهایی هستند که می‌توانند از این رخنه سیستم استفاده نمایند. هکرها برنامه‌های مورد‌نظرشان را طوری برنامه‌نویسی می‌کنند که با فعال شدن پروسه گزارش‌گیری مایکروسافت از سیستم، برنامه خود را که روی کامپیوتر نصب کرده‌اند اصطلاحاً بیدار می‌سازند و از اتصال کامپیوتر به اینترنت نهایت استفاده را می‌کنند.

کارشناسان اکیداً توصیه می‌کنند که با مشاهده پیغام ارسال گزارش به مایکروسافت روی کلیک Don"t Send کلیک کنید. در این حالت هیچ‌ اتفاقی برای سیستم روی نمی‌دهد و پس از چند ثانیه‌ای به حالت اولیه برمی‌گردد، اما اگر بخواهیم برای همیشه این پیغام را مشاهده نکنیم، چه‌کار باید انجام داد؟ این امکان در ویندوز اکس‌پی فراهم شده است که این پروسه غیرفعال شود. روش کار بدین صورت است:

 

1- از منوی Start ابزار RUN را اجرا کنید.

2- عبارت sysdm.cpl را تایپ نمایید و کلید Enter را فشار دهید.

3- از پنجره System Properties برگه Advenced را انتخاب کنید.

4- در پایین پنجره روی کلید Error Reporting کلیک کنید.

5-  اکنون از پنجره Error Reporting می‌توانید تمام Errorها را غیرفعال یا آن‌ها را تنها برای یک برنامه خاص فعال نمایید. از بخش Choose Programs می‌توانید به ویندوز بگویید برای کدام نوع برنامه‌هایی پیغام ارسال گزارش را نمایش دهد.

6- با زدن کلیک OK این تنظیم را به ویندوز اعمال نمایید.


ترفند: روشن شدن کامپیوتر در زمان دلخواه

با استفاده از setup کامپیوتر، می‌توانید تنظیم نمایید که کامپیوتر در تاریخ و زمان معینی روشن شود. بدلیل اینکه اکثر setup کامپیوترها از نوع Amibios می‌باشد، توضیحات بر اساس این نوع setup بیان شده در انواع دیگر setup هم جای نگرانی نیست و گزینه‌های مشابهی وجود دارد.

1- پس از فشردن کلید Power کامپیوترتان قبل از اینکه ویندوز اجرا شود، کلید Delete را چند بار پشت سر هم فشار دهید. اگر وارد صفحه setup نشدید از کلیدهای Ctrl +Alt+Esc استفاده نمایید.

2- به قسمت Power Management Features بروید.

3- گزینه Set Wakeup Events را انتخاب نمایید.

در این بخش گزینه‌ای با نام Resume By Alarm را مشاهده می‌کنید. این گزینه را انتخاب نموده و آن را Enable کنید.

پس از فعال شدن این گزینه، چند مورد در آن قسمت فعال می‌شوند. حالا می‌توانید تنظیم نمایید که چه موقع کامپیوتر شما خود به خود روشن شود.

الف- Alarm Date: روز را مشخص کنید.

ب- Alarm Hour: ساعت را مشخص کنید.

ج- Alarm Minute: دقیقه را مشخص کنید.

د- Alarm Second:  و در آخر ثانیه را مشخص کنید.

4-  به صفحه اصلی setup برگشته و گزینه  Save and Exit را انتخاب کنید.

کامپیوتر شما به محض رسیدن به زمان داده شده  بصورت خودکار روشن می‌شود.

 

منبع: وبلاگ کامپیوتر دلخواه شما


ترفند: استفاده حرفه‌ای تر از کی‌برد

ابتدا قصد داریم به معرفی چند کلید کاربردی در محیط ویندوز بپردازیم که با استفاده از آنها می‌توانید تنها با دو کلید، یکی از برنامه های موجود در ویندوز را فراخوانی کنید. این کلیدها می‌توانند سرعت شما را در کار با کامپیوتر بالاتر ببرند و شما را حرفه ای تر جلوه دهند.

 

• شما می توانید با نگه داشتن کلید WINDOWS و در همان حالت که آن کلید را نگه داشته اید کلید E را بزنید مشاهده می کنید که MY COMPUTER فعال می شود .

• با نگه داشتن کلید WINDOWS، کلید D را بزنید مشاهده می کنید که SHOW DESKTOP نمایان می شود. برای آنکه با مفهوم این جمله آشنا شوید قبل از اجرا این ترفند یک پنجره مانند MYCOMPUTER باز داشته باشید. بعد از اجرای این ترفند می بینید که صفحه فعال شما به صورت HIDEN قرار می گیرد.

• با نگه داشتن کلید WIDNOWS، کلید R را بزنید مشاهده می کنید که پنجره RUN در سیستم شما اجرا می شود.

• با نگه داشتن کلید WINDOWS، کلید F را بزنید مشاهده می کنید که پنجره SEARCH برای شما فعال می شود .

• با نگه داشتن کلید WINDOWS، کلید U را بزنید مشاهده می کنید که برنامه UTILITY MANAGER فعال می شود .

• اگر همین ترفند را برای سایر کلیدها امتحان کنید خواهید دید که اگر برنامه ای در DESKTOP داشته باشید که ابتدای آن با همان حرفی که شما زده اید شروع شود اجرا می شود.

 

در بخش دوم به نحوه استفاده از کی‌برد برای سرعت بیشتر در انجام عملیات‌هایSTANDBY ، HIBERNATE ، LOGOFF ، RESTART ، SHUTDOWN و SWITCH USER می پردازیم.

بدین منظور:

• برای SHUTDOWN:

برای SHUTDOWN نمودن سیستم با کی‌برد ، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START حرف U انگلیسی را دوبار با اندکی مکث می‌زنیم. خواهید دید که سیستم خاموش می‌شود.

• برای RESTART:

برای RESTART نمودن سیستم با کی‌برد، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار کلیدهای U و سپس R را با اندکی مکث بزنید. خواهید دید که سیستم RESTART می‌شود.

• برای STANDBY:

برای STANDBY نمودن سیستم با کی‌برد، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار کلیدهای U و سپس S را با اندکی مکث فشار دهید، خواهید دید که سیستم STANDBY می‌شود.

• برای HIBERNATE:

برای STANDBY نمودن سیستم با کی‌برد، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار کلیدهای U و سپس H را با اندکی مکث می‌زنیم ، خواهید دید که سیستم HIBERNATE می‌شود.

• برای LOGGOFF:

برای LOGGOFF نمودن سیستم با کی‌برد، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار کلید L را دوبار با اندکی مکث می‌زنیم. خواهید دید که سیستم LOGOFF می‌گردد.

• برای SWITCH USER:

برای SWITCH USER نمودن سیستم با کی‌برد ، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار کلیدهای L و سپس S را با اندکی مکث می‌زنیم ، خواهید دید که سیستم SWITCH USER می‌گردد.

منبع : سایت تبیان


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز