4 ترفند کوچک در YAHOO MAIL

برای استفاده از ترفندهای زیر ابتدا از MAIL.YAHOO.COM وارد صفحه YAHOO MAIL شوید. سپس ترفندهای زیر را اجرا کنید:


1- آدرس‌های مسدود شده

بدین وسیله قصد داریم تا آدرس‌هایی که نمی‌خواهیم از جانب آنها ایمیلی برای ما ارسال شود را مسدود کنیم. بدین منظور روی لینک OPTIONS کلیک کنید. در صفحه بعد به BLOCK ADDRESSES بروید. در این صفحه در قسمت ADD BLOCK ایمیل فردی را که می‌خواهید از جانب او ایمیلی برای شما نیاید را وارد کنید. در حال حاضر شما ایمیل 500 نفر را می‌توانید مسدود کنید.


2- تنظیم تعداد ایمیل‌های قرار گرفته شده در صفحه

با استفاده از این ترفند می‌توانید تعداد ایمیل‌های وارد شده در هر صفحه را تنظیم کنید که در هر صفحه INBOX جای بگیرد. اگر قصد پاک کردن کلیه ایمیل هایتان را داشته باشید این روش می‌تواند کار شما را آسان تر کند. برای این کار پس از رفتن به صفحه OPTIONS مجدد به GENERAL PREFERENCES بروید. حال در قسمت MESSAGES PER PAGE یکی از اعداد 10 ، 25 ، 50 ، 100 و 200 را انتخاب کنید. این اعداد نمایانگر تعداد ایمیل‌ها در هر صفحه است. در پایان دکمه SAVE را بزنید تا اطلاعات ذخیره شود.

 


3- نام شما در ایمیل‌های ارسالی

ممکن است دوست داشته باشید نام شما در ایمیل‌هایی که ارسال می‌کنید یک نام خاص باشد تا نام و نام خانوادگی تان که در ابتدای ثبت نام وارد کرده اید. برای تنظیم نام‌تان در ایمیل‌های ارسالی پس از مراجعه به OPTIONS و سپس GENERAL PREFERENCES در قسمت FROM NAME یک نام برای خود در نظر بگیرید و با استفاده از دکمه SAVE تغییرات را ذخیره کنید.


4- مشاهده IP افراد فرستنده ایمیل

بدین وسیله شما می‌توانید IP افرادی که برایتان ایمیل ارسال کرده اند را پس از باز کردن ایمیل‌شان مشاهده نمایید. بدین منظور پس از مراجعه بهOPTIONS ، به GENERAL PREFERENCES بروید. در قسمت HEADERS گزینه دوم یعنی SHOW ALL HEADERS ON INCOMING MESSAGES را انتخاب کنید. در پایان روی دکمه SAVE کلیک کنید. اکنون هر ایمیلی را که در INBOX تان باز کنید در قسمت X-ORIGINATING-IP می‌توانید IP ارسال کننده را مشاهده نمایید.

منبع : TARFANDESTAN.COM


یک شوخی کوچک در اینترنت اکسپلورر

در این ترفند قصد داریم به معرفی یک شوخی کوچک در نرم افزار Internet Explorer بپردازیم. شما می‌توانید با استفاده از این ترفند برنامه نویسی، برای چند ثانیه اینترنت اکسپلورر را تبدیل به یک زلزله چند ریشتری کنید!

بدین منظور:

نرم افزار Internet Explorer را اجرا کنید.

اکنون کافی است کد جاوا اسکریپت زیر را در قسمت آدرس(Adress Bar) کپی نمایید و نهایتأ دکمه Enter را فشار دهید:

 

java:function Shw(n) {if (self.moveBy) {for (i = 35; i > 0; i) {for (j = n; j > 0; j) {self.moveBy(1,i);self.moveBy(i,0);self.moveBy(0,-i);self.moveBy(-i,0); } } }} Shw(6)

 

دقت کنید فقط خطوط کد را کپی نمایید به طوری که کدها در آدرس‌بار ظاهر شود.

و اکنون منتظر زلزله چند ریشتری باشید!

 

منبع: سایت ترفندستان


روش نگهداری از ایمیل‌های مهم!

برای چند لحظه زمانی را تصور کنید که کل اطلاعات پست الکترونیکی شما شامل آدرس ها، شماره های تلفن، اسناد مهم، تصاویر و غیره ناپدید شوند. مسلماً این اتفاق برای شما بسیار مصیبت بار خواهد بود.

اگر مرتباً از نامه‌های الکترونیکی خود نسخه پشتیبان تهیه کنید، نگران به وجود آمدن چنین وضعیتی باشید. بنابراین به این کار اهمیت ویژه ای دهید. برای اینکه در روند تهیه نسخه پشتیبان از نامه‌های الکترونیکی به شما کمک کنیم، مراحل انجام این کار را با برخی از برنامه‌های متداول در این زمینه توضیح می دهیم. قبل از شروع کار، اشاره به این نکته ضروری است که دو راه برای بازیابی نامه‌های الکترونیکی وجود دارد: نخست دسترسی به نامه ها با استفاده از یک برنامه پست الکترونیکی نصب شده روی کامپیوتر و دیگری استفاده از وب سایت ویژه ارائه دهنده پست الکترونیکی. در هر کدام از این دو مورد برای ایجاد امنیت خاطر بیشتر، باید فایل هایتان را روی یک درایو قابل حمل مثل یک CD ذخیره کنید.


روش اول: برنامه‌های پست الکترونیکی

برنامه‌های پست الکترونیکی بسیاری وجود دارند. در این مقاله مراحل پشتیبانی از نامه‌های الکترونیکی توسط سه نمونه از مهم ترین آنها را بررسی می کنیم.

1- AOL

نرم افزار AOL باعث سهولت دسترسی به سرویس پست الکترونیکی AOL می شود. حتی اگر از برنامه AOL روی کامپیوترتان استفاده کنید، نامه هایتان روی سرورهای AOL مستقر می شوند، در نتیجه، می توانید از طریق برنامه AOL یا وب سایت AOL به پست الکترونیکی AOL دسترسی پیدا کنید. AOL به صورت خودکار نامه‌های ذخیره شده روی سرورهای خود را بعد از مدت محدودی پاک می کند. از این رو باید به صورت مرتب از نامه‌های الکترونیکی خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. تمام نامه‌های جدید و خوانده نشده، به پوشه NEW MAIL در AOL 9.0SECURITY EDITION فرستاده می شوند. نامه ها برای مدت محدودی در این پوشه باقی می مانند و بعد از اینکه یک نامه را خواندید، به پوشه OLD MAIL منتقل می شود که در آنجا برای مدت محدودی باقی می ماند. این پوشه ها روی سرورهای AOL مستقر هستند. وقتی که این محدوده زمانی به پایان برسد، AOL آن نامه را پاک می کند.علاوه بر پاک کردن خودکار نامه ها بعد از یک مدت خاص، AOL میزان فضای ذخیره سازی طولانی مدت، نامه ها را از سرورهای AOL به کامپیوتر خانگی خود انتقال دهید. AOL از پوشه ای با نام SAVED ON MY PC برای ذخیره دائمی کپی نامه هایی که انتخاب کرده اید، استفاده می کند.این پوشه همچنین با نام PERSONAL FILING CABINET هم شناخته می شود که روی کامپیوترتان مستقر می شود.

از آنجا که PERSONAL FILING CABINET شامل نامه هایی می شود که آنها را برای نگهداری انتخاب کرده اید، پس باید از آن نسخه پشتیبان تهیه کنید؛ بدین منظور به آدرس زیر بروید:

C:/DOCUMENTSANDSETTINGS/ALLUSERS/APPLICATION DATA/C_AMERICA ONLINE9.0

سپس به دنبال پوشه ای با نام ORGANIZE بگردید و کل این پوشه را روی CD یا درایو FLASH کپی کنید. در صورتی که لازم است نسخه پشتیبان را بازیابی کنید، پوشه ORGANIZE و محتویات آن را در آدرس زیر کپی کنید:

C:/DOCUMENTSANDSETTINGS/ALLUSERS/APPLICATIONDATA/AOL/C_AMERICA ONLINE9.0

2- OUTLOOK

این برنامه فقط نامه ای الکترونیکی را ذخیره نمی کند، بلکه تقویم، عملکردها و یادداشت ها را نیز درون فایلی با نام PST(PERSONAL FOLDERS) ذخیره می کند. برای اینکه از اطلاعات خود در OUTLOOK نسخه پشتیبان تهیه کنید، PERSONAL FOLDERS BACKUP را از سایت مایکروسافت به صورت رایگان دریافت و اجرا کنید. بدین منظور به آدرس زیر بروید:

OUTLOOK 2003/2002 ADD-IN: PERSONAL FOLDERS BACKUP

این برنامه افزودنی به شما توانایی تهیه نسخه پشتیبان از نامه‌های الکترونیکی در فاصله های زمانی مشخص را می دهد.

3- OUTLOOK EXPRESS

برنامه تهیه نسخه پشتیبان در OUTLOOK EXPRESS با OUTLOOK تفاوت دارد، بدین منظور ابتدا این برنامه را باز کنید و به منوی TOOLS بروید. OPTIONS را انتخاب کرده و سپس روی زبانه MAINTENANCE و بعد دکمه STORE FOLDER کلیک و محل پوشه را های لایت کنید. کلیدهای CTRL + C را برای کپی این محل در کلیپ برد فشار دهید، سپس روی CANCEL کلیک کرده و دوباره روی آن کلیک کنید تا کادرهای محاوره ای بسته شوند. بعد از اتمام این مراحل، روی START و سپس RUN کلیک کنید. در کادر OPEN، کلیدهای CTTRL+V را برای انتقال محل، فشار دهید و سپس روی OK کلیک کنید.

 

سپس لیستی از تمام فایل های DBX (فایل های مربوط به OUTLOOK EXPRESS ) را مشاهده خواهید کرد. برای امنیت خاطر بیشتر تمام این فایل های DBX را روی یک درایو قابل حمل کپی کنید.


روش دوم: تهیه نسخه پشتیبان از پست الکترونیکی مبتنی بر وب

پست الکترونیکی مبتنی بر وب، دارای ویژگی های متفاوتی است؛ از جمله توانایی دسترسی به نامه‌های الکترونیکی در زمان. با وجود این، از آنجا که این برنامه‌های پست الکترونیکی، نامه‌های شما را روی سرورهایشان ذخیره می کنند، تهیه نسخه پشتیبان از آنها مشکل خواهد بود. اگر چه می توانید با استفاده از دستور SAVE AS در INTERNET EXPLORER یا یک مرورگر دیگر نامه ای خود را ذخیره کنید ولی این روشی غیر کارآمد برای تهیه نسخه پشتیبان از تعداد زیادی از نامه هاست.

در اغلب برنامه‌های پست الکترونیکی مبتنی بر وب، مثل GMAIL HOTMAIL و YAHOO! MAIL، لازم است که نامه هایتان را توسط یک برنامه مثل OUTLOOK EXPRESS بفرستید یا دریافت کنید سپس از دستور العمل های این برنامه برای تهیه نسخه پشتیبان از نامه هایتان بهره ببرید.

GMAIL-1

از بین سه سرویس پست الکترونیک مبتنی بر وب که در این مقاله آنها را بررسی می کنیم. GMAIL تنها سرویسی است که به، صورت رایگان و بون نیاز به نرم افزاری مجزا نامه هی را به برنامه دیگری انتقال می دهد. در GMAIL، می توانید از ویژگی انتقال (POST OFFICE PROTOCOL) POP استفاده کنید.

این ویژگی نامه‌های شما را دوباره به یک حساب پست الکترونیکی که انتخاب کرده اید، می فرستد.

برای استفاده از این گزینه، به حساب GMAIL وارد شوید و روی پیوند SETTINGS کلیک کنید سپس روی زبانه FORWARDING AND POP کلیک کنید.

 

دکمه رادیویی کنار FORWARD A COPY OF INCOMING MAIL ، را انتخاب کرده و آدرس پست الکترونیکی مقصد را وارد کنید، سپس می توانید بعد از انتقال نامه از بین نگهداری، آرشیو کردن یا حذف پیام ها در سرور GMAIL، یکی را انتخاب کنید.

اگر هرزنامه‌های زیادی وارد صندوق پستی شما می شوند، می توانید نامه ها را قبل از انتقال فیلتر کنید و نامه هایی را که ملاک های لازم را شامل نمی شوند، حذف کنید.

برای اینکه کار را تکمیل کنید، روی SAVE CHANGES در زبانه FORWARDING AND POP کلیک کنید.

MSN HOTMAIL-2

این سرویس قابلیت پشتیبانی را فقط به صورت غیر رایگان ارائه می دهد. اگر نمی خواهید پولی برای ویژگی های بیشتر آن بپردازید، باید به انتخاب خود از یک برنامه دیگر برای فرستادن نامه ها به یک آدرس پست الکترونیکی استفاده کنید. FOR HOTMAIL GET MAIL (واقع در آدرسWWW.E_EEASY.CON/GETMAILASPX) که به صورت رایگان است، دارای رابط کاربردی ساده ای است و این توانایی را به شما می دهد تا به صورت خودکار نامه‌های خود را به حساب پست الکترونیکی دیگری انتقال دهید.

برنامه دیگر برای این منظور WEB MAIL ASSISTANT است (واقع در آدرسHTTP://WWW.OMESEEK.COM/) که البته رایگان نیست و نامه‌های HOTMAIL را به یک حساب پست الکترونیکی که از قبل مشخص کرده اید، می فرستد و دارای عملکردهای فیلتر کردن هرزنامه و ادغام نامه ها است. علاوه بر این، WEB MAIL ASSISTANT با YAHOO! MAIL کار می کند؛ چرا که هر دو این برنامه ها، نامه ها را به یک حساب الکترونیکی مجزا انتقال می دهند و سپس با استفاده از یک برنامه مثل OUTLOOK EXPRESS از آنها نسخه پشتیبان تهیه می کنند. بنابراین قادر نخواهید بود که نامه‌های خود را در سرورهای HOTMAIL بازیابی کنید.

YAHOO! MAIL-3

این سرویس در YAHOO! MAIL نیز، همانند HOTMAIL، غیر رایگان است و مثل HOTMAIL می توانید برنامه ای رایگان را برای انتقال نامه هایتان به کامپیوتر خانگی خود نصب کنید.

این برنامه YPOPS! نامیده می شود و از آدرسHTTP://WWW.YPOPSEMAIL.COM/ قابل دسترسی است و باز مشابه HOTMAIL، به علت اینکه نامه هایتان را به یک حساب پست الکترونیکی انتقال می دهید تا از آنها نسخه پشتیبان تهیه کنید، قادر نخواهید بود که نامه‌های ذخیره شده روی سرورهای YAHOO! MAIL را بازیابی کنید.


نتیجه گیری

اگر چه تهیه نسخه پشتیبان از یک حساب پست الکترونیک مبتنی بر وب احتیاج به طی مراح بیشتری دارد، ولی این اطمینان را به شما می دهد که کپی درستی از نامه هایتان دارید تا زمانی که از نامه‌های خود نسخه پشتیبان تهیه می کنید، مطمئن هستید که اگر مشکلی پیش بیاید، یک کپی از نامه‌های مهم خود دارید؛ با این حال همیشه به یاد داشته باشید که روند تهیه نسخه پشتیبان از نامه ها را باید به طور منظم و مرتب انجام دهید تا بتوانیدتعداد نامه هایی را که ممکن است بر اثر اشتباه از دست بروند، کاهش دهید.

منبع : ماهنامه وب


نحوه ذخیره صدای پس زمینه یک سایت

اگر از موسیقی یک سایت خوشتان آمده و می خواهید آنرا دانلود کنید از 2 روش زیر استفاده کنید .


روش اول :

روی صفحه ای که خواستار صدای پس زمینه آن هستید رفته و کلیک راست کنید. حال روی SOURCE کلیک کنید تا صفحه متن دستورات آن باز شود. می توانید از منوی VIEW و سپس گزینه SOURCE نیز همین عمل را انجام دهید. در این صفحه به دنبال عبارت BGSOUND بگردید. زمانی که آن را پیدا کردید در مقابل آن نام فایلی را می بینید. مثلا به صورت MUSIC.MID این نام را بردارید و در نوار آدرس سایت، آخرین عبارت(که پس از آخرین / آمده است) را حذف کرده و بجایش این نام را یعنی MUSIC.MID را تایپ کنید و نهایتا کلید ENTER را بزنید.فایل صوتی را دریافت کنید!!!

در حالت سوم، ممکن است طراح سایت از یک آدرس کامل استفاده کرده باشد که در اینصورت تمام آن آدرس را بردارید و جایگزین تمامی آدرس موجود در نوار آدرس کنید .


روش دوم :

همانطور که می دانید هر آنچه که در اینترنت می بینید و می شنوید در کامپیوتر شما جهت بازدید به شکل OFFLINE ذخیره می شود. پس حتما صدای پس زمینه یک سایت هم در بین آنها وجود دارد. پس ابتدا در INTERNET EXPLORER به منوی TOOLS رفته و گزینه INTERNET OPTION را انتخاب کنید. حال در سربرگ GENERAL در پانل TEMPORARY INTERNET FILES کلید SETTINGS را بزنید. در پنجره باز شده کلید VIEW FILES را بفشارید تا همه فایل‌های اینترنتی بازدید شده را ببینید. از آنجایی که پسوند فایل صوتی پس زمینه سایت‌ها معمولا MID می باشد در آنجا فایل‌های دارای این پسوند را جستجو نمایید.

منبع : FAFAIT.IR


نکاتی کاربردی درباره فایرفاکس

آموزش نخست: هر کس ترجیح می‌دهد تنظیمات، بوک‌مارک‌ها و یا اکستنشن‌های مورد علاقه خودش را در هنگام کار با فایرفاکس ببیند و مورد استفاده قرار دهد. از طرفی این موارد به تدریج و با صرف انرژی و وقت زیاد در مرورگر فایرفاکس هر کاربر جمع‌آوری می‌شوند، پس بدون شک یکی از دشواری‌هایی که در زمان کار اشتراکی دو یا چند نفر با یک کامپیوتر پیش می‌آید، اختلاف بر سر نحوه استفاده از فایرفاکس است. موضوع وقتی حادتر می‌شود که همگی از عشاق فایرفاکس باشند.

احتمالا در خیلی موارد پیش آمده که به این مسئله فکر کرده‌اید که چقدر خوب می‌شد می‌توانستید برای وبلاگ‌نویسی، وب‌گردی، تحقیقات علمی و یا کارهای خصوصی از نسخه‌های مختلفی از فایرفاکس استفاده کنید. نسخه‌هایی که هر یک تنظیمات، بوک‌مارک‌ها و اکستنشن‌های مورد نیاز شما را داشته باشد.

چاره کار چیست؟ چگونه در این موارد همگی بتوانند با صلح و صفا از مرورگر خود استفاده کنند؟ آیا می‌شود برای هر کار خاصی، فایرفاکس تر و تمیز و ویژه‌ای داشت؟

چاره کار استفاده ازمدیریت‌کننده پروفایل فایرفاکس یا FIREFOX PROFILE MANAGER است. بنابراین می‌توانید پروفایل‌های مختلفی بسازید که به یاری آنها هر کس بتواند فایرفاکس ویژه خود را داشته باشد و یا یک شخص بتواند از فایرفاکس‌های اختصاصی برای کارهای مختلف استفاده کند.

چگونه FIREFOX"S PROFILE MANAGER را اجرا کنیم و پروفایل‌های مختلف را بسازیم؟

1- برنامه فایرفاکس باید بسته باشد.

2- در منوی ویندوز روی START و سپس RUN کلیک کنید.

3- FIREFOX.EXE - PROFILEMANAGER را در وارد کنید و OK را بزنید.

 

4- حالا برای ساختن یک پروفایل جدید روی CREATE PROFILE کلیک کنید و نامی برای پروفایل جدید انتخاب نمایید.

توجه کنید که اگر DON"T ASK AT STARTUP را انتخاب نکنید فایرفاکس در هنگام اجرا پروفایل اول را در نظر می‌گیرد اما اگر این گزینه انتخاب شود، فایرفاکس از شما می‌پرسد کدام پروفایل را اجرا کند.

چگونه پروفایل‌های مختلف فایرفاکس را اجرا نماییم؟

راه آسان برای این کار این است که برای هر پروفایل میانبر یا "SHORTCUT" بسازید. برای این کار می‌توانید خیلی راحت یک کپی از میانبر فایرفاکس بگیرید و بعد PROPERTIES هم میانبر و در قسمت TARGET، مسیر پروفایل مورد نظر را بنویسید.

برای این کار در ادامه آدرس باید این عبارت را بنویسید : -P BLOGGING ، البته به جای BLOGGING باید نام پروفایل مورد نظر را تایپ نمایید.

 

چقدر خوب می‌شد می‌توانستیم در یک زمان دو پروفایل مختلف فایرفاکس را داشته باشیم. آیا راهی برای کار وجود دارد؟

بله! ، برای این کار در برنامه NOTEPAD ، عبارت زیر را تایپ نمایید:

SET MOZ_NO_REMOTE=1

"C:/PROGRAM FILES (X86)/MOZILLA FIREFOX/FIREFOX.EXE" -P BLOGGING

به جای سطر دوم البته باید مسیر اجرای فایرفاکس با پروفایل مورد را بنویسد.

حالا محتوای NOTEPAD را با نام FIREFOX-BLOGGING.BAT ترجیحا در دسکتاپ کامپیوترتان ذخیره نمایید و در شرایطی که برنامه فایرفاکس بسته است، اجرا کنید.

بعد از این کار در حین اجرای برنامه فایرفاکس با یک پروفایل خاص می‌توانید با اجرای فایل BAT که ساختید فایرفاکسی با پروفایل دیگر هم به طور هم‌زمان داشته باشید.

واقعا خیلی خوب است که در یک زمان دو فایرفاکس با بوک‌مارک‌ها، اکستنشن‌ها، تنظیمات و پسوردهای مختلف داشته باشیم.

 

آموزش دوم : پشتیبان‌گیری از پروفایل

حتما برایتان پیش آمده که ویندوزتان از کار افتاده باشد و مجبور شده باشید ویندوز جدیدی نصب کنید. در این موارد مساله نگران‌کننده این است که نتوانیم فایرفاکس خودمان را با همه تنظیمات و اکستنشن‌ها و بوک‌مارک‌هایش احیا کنیم. چاره کار گرفتن پشتیبان "BACKUP" است.

اما چطور BACKUP بگیریم تا در زمان ضروری به کارمان بیاید؟

ساده‌ترین راه استفاده از برنامه‌ای با نام MOZBACKUP است.

 

وقتی که برنامه فایرفاکس بسته است، برنامه را اجرا کنید وBACKUP بگیرید. فایلBACKUPرا با پسوند .PCV در گوشه مطمئنی از هارد ذخیره کنید. البته راه مطمئن‌تر ذخیره آنلاین است، مثلا می‌توانید این فایل را به ایمیل خودتان ارسال کنید.

منبع : وبلاگ یک پزشک


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز